Tot zeker 9 februari is Nederland in lockdown en hebben we te maken met een avondklok. Gedurende deze periode kan er alleen op afspraak getest worden bij testservice Goes. Gezien deze situatie geldt het dringende advies om het gebruik van drugs uit te stellen. Je kunt momenteel alleen een afspraak maken in het geval je toch drugs hebt gebruikt waar je nare, ongewenste en onverwachte ervaringen mee hebt gehad, of drugs hebt gekocht die je niet vertrouwt… Ook in het kader van de lopende Red Alert vanwege vervuilde cannabis kan er een afspraak gemaakt worden (mits je geen corona gerelateerde klachten vertoont).

Voor vragen en/of het maken van een afspraak is de de testservice elke donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur bereikbaar op: 06-50035668

Nog even dit:

Nadelige gezondheidsgevolgen van drugs- en ander middelengebruik maken mensen kwetsbaarder voor de gezondheidseffecten van COVID-19. Daarom is het goed om een aantal regels in acht te nemen:

  • Stel je (drugs)gebruik (voorlopig zoveel mogelijk) uit.
  • Probeer druk op de gezondheidszorg zo veel mogelijk te beperken. Dit kun je doen door niet te gebruiken of in ieder geval laag te doseren.
  • Gebruik ook geen middelen waar je niet bekend mee bent.
  • Deel geen joint of zakjes en houd minimaal 1.5m afstand van anderen.
  • Ga niet naar (huis)feestjes en blijf zoveel mogelijk thuis.

Voor de juiste informatie rondom de testservice vindt je hier.