Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

Als je zelf nooit een game speelt is het soms moeilijk om je voor te stellen wat er eigenlijk zo leuk aan is. Maar gamen is leuk, gezellig en leerzaam. Momenteel hebben we te maken met Corona. Voor de jongeren is er niet veel te doen, wekenlang binnen zitten is geen makkelijke opgave. Wat moet je met al die tijd? Het is heel verleidelijk om dan maar veel te gaan gamen. Heb jij ook wel eens tegen je kind gezegd dat hij gameverslaafd is?

1NUL1 organiseert op woensdag 3 maart de online ouderavond ‘GAMEN /gameverslaafd?’. De online ouderavond  begint om 19:30 uur en duurt tot 20:45 uur. Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer.

1NUL1 is een team van preventiewerkers die jongeren met een riskante leefstijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert en adviseert. Dit doen we in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Ook geven wij voorlichting en advies aan ouders.

Tijdens deze online ouderavond duiken we in het onderwerp gamen. Wat maakt gamen zo leuk. Maar ook wanneer ontstaan er problemen en spreken we van een gameverslaving. Uiteraard gaan we jullie voorzien van tips & tricks die jullie kunnen helpen in de opvoeding rondom gamen. Ook zal er een live chat zijn.

Aanmelden voor de online ouderavond kan via info@1nul1.nl. Vermeld in je mail in welke gemeente je woonachtig bent, de leeftijd van je kinderen en de school waar zij naar toe gaan.

We hopen jullie ‘online’ te zien op 3 maart!

Met vriendelijke groet!
Team preventiewerkers 1NUL1