Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

In deze corona tijd is het belangrijk om even stil te staan bij het welzijn van de jongeren. De pubertijd is een tijd waarin je dingen gaat ontdekken en gaat experimenteren, maar dat is nu soms een beetje lastig. Maar de ontwikkeling gaat toch gewoon door, en het experimenteren blijft bij deze doelgroep passen. Het is sowieso in deze coronatijd belangrijk om stil te staan bij gezondheid. Alcohol- of drugsgebruik geeft altijd risico voor je gezondheid. Het is belangrijk om als ouders en/of verzorgers op de hoogte te zijn van deze middelen, de risico’s ervan en hoe er mee om te gaan tijdens de opvoeding.

Daarom houdt 1NUL1 op dinsdag 15 december een interactieve online ouderavond voor de drie gemeentes van Zeeuws Vlaanderen. De online ouderavond is lekker interactief d.m.v. een pubquiz. Waarbij er zelfs een prijs te winnen valt! De avond begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 20:45 uur.

1NUL1 is een team van preventiewerkers die jongeren met een riskante leefstijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert en adviseert. Dit doen we in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Ook geven wij voorlichting en advies aan ouders.

Helder Theater speelt tijdens de ouderavond herkenbare scenes en wisselt het theater af met boeiende informatie van 1NUL1 preventiewerkers Tiny Smit en Leo de Pan. De ouderavond is bedoeld voor ouders van kinderen van 12 tot 18 jaar oud. Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer.

Aanmelden voor de online pubquiz kan via info@1nul1.nl. Vermeld in je mail je woonplaats, de leeftijd van je kinderen en de school waar zij naar toe gaan.
We hopen jullie ‘online’ te zien op 15 december!