Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Als je zelf nooit een game speelt is het moeilijk voor te stellen wat er nu zo leuk aan is. Maar gamen is leuk, gezellig en leerzaam. Voor de één is gamen een leuke hobby met vooral voordelen. De ander komt wel in de problemen. Heb jij tegen je kind wel eens gezegd dat hij gameverslaafd is?

1NUL1 organiseert 17 mei de online ouderavond ‘GAMEN /gameverslaafd?’ De online ouderavond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur.

1NUL1 is een team van preventiewerkers die jongeren met een riskante levensstijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert, adviseert en begeleid. Dit doen we in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Daarnaast geven wij ook voorlichting en advies aan ouders.

Tijdens deze online ouderavond duiken we in het onderwerp ‘gamen’. Wat maakt gamen eigenlijk zo leuk? Maar ook wanneer ontstaan er problemen rondom gamen en wanneer spreken we van een gameverslaving? Uiteraard gaan we jullie voorzien van opvoedingstips m.b.t. het gamen.

Deelname kan eenvoudig vanuit je luie stoel of keukentafel. Via tablet, je computer, telefoon of smart TV.

Aanmelden voor de ouderavond kan hieronder via het contactformulier.

We hopen jullie online te zien op 17 mei.

Met vriendelijke groet,
Team 1NUL1

Contactformulier