Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

1 op de 4 jongeren doet wel eens aan sexting. En van de Nederlandse jongeren doen de Zeeuwse jongeren het meest aan sexting. Zelfs kinderen op de basisschool sturen elkaar al naakt foto’s. Waarom doen ze dit? En wat zijn risico’s en hoe zit het met de strafbaarheid? Weet u het?

1NUL1 organiseert op dinsdag 8 maart de online ouderavond met als thema SEXTING. Deze online ouderavond is voor alle ouders en/of verzorgers in Zeeland. De online ouderavond begint om 19:30 uur en duurt tot uiterlijk 21:00 uur.

1NUL1 is een team van preventiewerkers die jongeren met een riskante leefsIijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert en adviseert. Dit doen we in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Ook geven wij voorlichting en advies aan ouders.

Tijdens deze online ouderavond zullen we het thema SEXTING vanuit verschillende kanten belichten. We zullen dit doen met diverse samenwerkingspartners zoals GGD Sense, PolitIe, HALT en Centrum Seksueel Geweld.

Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer.

Aanmelden voor de ouderavond kan op het contactformulier hier onder.

We hopen jullie ‘online’ te zien op 8 maart!

Met vriendelijke groet!
Team preventiewerkers 1NUL1

Contactformulier