Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

Je denkt als ouder(s) en/of verzorger(s) (nog) niets te maken te hebben met drugs, maar ineens kan je ermee geconfronteerd worden. Op welke manier kunt u zich als ouder(s) en/of verzorger(s) het beste opstellen ten opzichte van  het middelengebruik van uw kind? Moet u het gebruik oogluikend toestaan of moet u het verbieden?

1NUL1 organiseert op dinsdag 11 mei een online ouderavond ‘Genotmiddelen’. De online ouderavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur. Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer.

1NUL1 is een team van preventiewerkers die jongeren met een riskante leefstijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert en adviseert. Dit doen we in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Ook geven wij voorlichting en advies aan ouders.

Tijdens deze online ouderavond duiken we in het onderwerp genotmiddelen. Wat is dat precies? Waarom vinden pubers dit zo interessant. Wat is de relatie met het puberbrein? Hoe kan je middelengebruik signaleren, en wat dan? Uiteraard gaan we jullie voorzien van tips & tricks die jullie kunnen helpen in de opvoeding rondom genotmiddelen. Ook zal er een live chat zijn.

Aanmelden voor de online ouderavond kan via info@1nul1.nl. Vermeld in je mail in welke gemeente je woonachtig bent. Na aanmelding ontvang je verdere info.

We hopen jullie ‘online’ te zien op 11 mei!

Met vriendelijke groet!
Team preventiewerkers 1NUL1